woensdag 1 april 2020
 
 

Zangmiddag voor Ouderen

Evenementen
10_dec_2013_Maranathakerk_Ermelo
Datum: zaterdag 19 september 2020 15:00

Locatie: Maranathakerk

Voor de derde keer op rij organiseert het Ermelo’s MannenKoor ook dit jaar weer een koor- en samenzangmiddag, speciaal bedoeld voor ouderen die er liever ’s avonds niet meer op uit willen. Ook nu is het de bedoeling dat de toegang weer gratis is. De organisatie van deze middag is daarom alweer in gesprek met onze sponsoren, adverteerders en gulle gevers. Vroegtijdig hoort u of dit weer is gelukt.

Tijdens de zangmiddag, met veel koormuziek en samenzang, worden veel bekende en herkenbare liederen gezongen. De verdere invulling van deze middag is nog niet geheel bekend.Ook dit wordt nog bekend gemaakt

.De zangmiddag is gepland op zaterdag 19-09-2020 in de Maranathakerk, Sparrenlaan 4. Aanvang 15.00 uur, de kerkzaal is dan open vanaf 14.30 uur.

 

Adres
Sparrenlaan 4, 3851 XR, Ermelo

 

Kaart


Powered by iCagenda

Binnenkort

De volgende evenementen hebben wij reeds gepland.

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Inloggen ledenportaal

Uw privacy

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.