woensdag 1 april 2020

10_dec_2013_Maranathakerk_Ermelo
Datum: zaterdag 19 september 2020 15:00

Locatie: Maranathakerk

Voor de derde keer op rij organiseert het Ermelo’s MannenKoor ook dit jaar weer een koor- en samenzangmiddag, speciaal bedoeld voor ouderen die er liever ’s avonds niet meer op uit willen. Ook nu is het de bedoeling dat de toegang weer gratis is. De organisatie van deze middag is daarom alweer in gesprek met onze sponsoren, adverteerders en gulle gevers. Vroegtijdig hoort u of dit weer is gelukt.

Tijdens de zangmiddag, met veel koormuziek en samenzang, worden veel bekende en herkenbare liederen gezongen. De verdere invulling van deze middag is nog niet geheel bekend.Ook dit wordt nog bekend gemaakt

.De zangmiddag is gepland op zaterdag 19-09-2020 in de Maranathakerk, Sparrenlaan 4. Aanvang 15.00 uur, de kerkzaal is dan open vanaf 14.30 uur.

Sparrenlaan 4, 3851 XR, Ermelo

Kaart