zondag 16 juni 2019

Algemene ledenvergadering 2019

Algemene Ledenvergadering 2019 Ermelo’s MannenKoor
Ook dit jaar wist het EMK de algemene ledenvergadering af te ronden in een korte tijd. Om 20.05 uur opende de voorzitter de vergadering met een speciaal welkom voor de beschermheer burgemeester Baars en rond 21.10 uur kon hij de vergadering alweer sluiten. Met één extra toegevoegd agendapunt, werden in die tijd 15 agendapunten behandeld. Een paar agendapunten werden in stemming gebracht en daarbij stemden de leden unaniem voor of tegen. Ook werden er nog 2 leden gehuldigd omdat zij niet aanwezig konden zijn tijdens de nieuwjaarsreceptie alwaar e.e.a. normaliter plaatsvindt. Zowel Piet Koorneef als Klaas Kreuze waren in 2018 12,5 jaar lid. Er werd na de vergadering door veel leden nog even nagepraat met een drankje, waarvoor men de consumptiebon kon inleveren.