zondag 16 juni 2019

Paaszang Ermelo’s MannenKoor

Poster paaszang 2019 04 22 1Paaszang Ermelo’s MannenKoor
Maandag 22 april (2e paasdag) is de traditionele paaszang van het Ermelo’s MannenKoor o.l.v. Ab Weegenaar, in de Immanuelkerk, Stationsstraat 137, Ermelo. De aanvang is 10.00 uur. Vanaf 09.30 uur is de kerkzaal geopend. Deze paaszang wordt medewerking verleend door het Zuiderkoor Putten o.l.v. Albert van Maanen. De begeleiding wordt verzorgd door Sander van den Houten, de meditatie door ds. Nelle-Mieke Drop. De toegang is gratis. Ook dit jaar zal er weer een collecte worden gehouden voor een goed doel. De opbrengst van de collecte gaat dit jaar naar Driestroomhuis Damaris Ermelo. U bent van harte uitgenodigd.
Driestroomhuis Damaris Ermelo (Bron: www.driestroomhuisdamaris.nl)
Driestroomhuis Damaris is een doorstroomhuis voor jonge vrouwen/moeders (max. zes) in de leeftijd van 15 jaar tot en met 25 jaar met een IQ van 65 tot normaal begaafd. Onze visie gaat uit van een christelijk mensbeeld. Dat wil zeggen dat elk mens mogelijkheden heeft en keuzes mag maken. De jonge vrouwen/moeders ervaren grote problematiek in hun eigen ontwikkeling en kunnen geen beroep doen op een eigen netwerk. Wij bieden de nodige ondersteuning, zodat zij op eigen kracht kunnen functioneren in de maatschappij.