zondag 19 mei 2019

Geslaagde paaszang Ermelo’s MannenKoor

paas zang 2019 1Geslaagde paaszang Ermelo’s MannenKoor

Ondanks het prachtige weer op paasmaandag 22 april, was de Immanuelkerk goed gevuld toen het Ermelo’s MannenKoor hun traditionele paaszang ten gehore bracht. Dit keer in samenwerking met het Zuiderkoor uit Putten. Zowel het EMK als het Zuiderkoor zongen diverse liederen, afgewisseld met samenzang door de gemeente. Sander van den Houten verzorgde de totale begeleiding, de meditatie was in handen van ds. Nelle-Mieke Drop. Dit jaar was de opbrengst van de collecte bestemd voor Driestroomhuis Damaris Ermelo. Vooraf vertelden de oprichters Ronald en Frida Tijdeman in vogelvlucht over Damaris waar “zelfstandig, maar niet alleen” hoog in het vaandel staat. De collecte heeft ruim € 1000,00 opgebracht. Het EMK stond onder leiding van Ab Weegenaar en het Zuiderkoor onder leiding van Albert van Maanen.