dinsdag 22 oktober 2019

Bloemen- en plantenmarkt Ermelo’s MannenKoor

mini Plantenmarkt 2019Alweer voor de 21ste keer gaat het Ermelo’s MannenKoor hun best doen om een groot  assortiment van bloemen en planten aan de man/vrouw te brengen. En uiteraard staan zij hiervoor, op zaterdag 11 mei, weer op hun bekende stek op het Pauwenplein. Er zijn die dag allerlei bloemen en (perk)planten te koop, zodat men een ruime keuze heeft om de tuin en bloembakken op te fleuren en te genieten van de vele kleuren en geuren. Wellicht een leuk idee om iemand mee te verrassen, bijvoorbeeld voor Moederdag?! En valt uw bestelling wat groot uit ….. geen probleem. Ook dit jaar kan men weer gebruik maken de zeer gewaardeerde EMK-bezorgdienst. De mannen van het koor brengen de bestelling dan gratis bij u thuis, mits u uiteraard in de directe omgeving van Ermelo woont. De EMK-bloemen- en plantenmarkt kan van ’s morgens vroeg (8.00 uur) tot laat in de middag worden bezocht. U bent van harte welkom.