Kerstconcert Ermelo’s Mannenkoor en Dékoor

Ermelo, 28 november 2004
Op zaterdag 18 december a.s. organiseert het Ermelo’s Mannenkoor haar traditionele Kerstconcert in de Immanuכlkerk te Ermelo.
Naast het Ermelo’s Mannenkoor zal Dékoor een koor uit Deventer met een geheel eigen geluid te horen zijn. Het Deventer koor zingt licht klassieke muziek met uitstapjes naar jazz, pop en wereldmuziek. Kortom: van Vivaldi tot Sting. Dיkoor met haar 45 koorleden bestaat inmiddels 10 jaar en is overigens ook bekend geworden door haar kerstrepertoire. Ieder jaar is het koor present op de Deventer Kerstmarkt. Het koor zingt een deel van haar repertoire a capella en de rest onder begeleiding van een gastpianiste.
Op het Kerstconcert zullen vele traditionele kerstliederen met mooie bewerkingen te horen zijn en ook zal er samenzang op het programma staan. Wiebren Buma, dirigent van beide koren, heeft de algehele leiding. Bert Elbertse zal het concert weer begeleiden op orgel en piano. Het Kerstconcert vindt plaats in de Immanuכlkerk, Stationsstraat 137 te Ermelo en vangt aan om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. De toegangsprijs voor dit concert bedraagt € 5,00, donateurs betalen € 4,00. De kaarten zijn verkrijgbaar bij Jonker Herenmode, De Enk 1, telefoon 0341-552597 en bij J. Folkers, Tabak en Wenskaarten, De Enk 37, telefoon 0341-559011 of voor aanvang van het concert bij de kerkzaal.