Ermelo's MannenKoor houdt rommelmarkt

Ermelo, 14 augustus 2004

Het lijkt natuurlijk nog heel weg maar de mannen van het welbekende Ermelo’s Mannenkoor denken al weer aan de organisatie van het jaarlijkse te organiseren spektakel. Ieder jaar opnieuw organiseren zij een geweldige Fancy Fair – Rommelmarkt. Ook dit jaar weer en wel op 16 oktober. Nu al is het mogelijk hiervoor, goede, bruikbare, mooie en leuke spullen in te leveren. Maar het organisatie team is wel kritisch. Vorig jaar gaven de mensen nog wel eens spullen mee die rechtstreeks naar de Diftar gebracht konden worden, dat is dit jaar zeker niet de bedoeling!
Mocht u binnenkort gaan verhuizen, heeft u mooie, bruikbare spullen, boeken, CD’s grammofoonplaten kinderspeelgoed, pluchbeesten etc. Verder is er, net als vorig jaar, speciale aandacht voor oud gereedschap. Er is nog heel veel oud maar bruikbaar gereedschap onder de mensen waar u andere een groot plezier mee kunt doen. En.. als de mannen van het EMK het komend najaar niet verkopen hebben ze er een goede andere bestemming voor en zal het zijn weg vinden naar de 3e wereld. Een bijzonder leuk en goed initiatief. Natuurlijk is er ook weer grote behoefte aan keukengerei als potten en pannen, bestek etc. etc. Alleen meubelstukken als kasten en bankstellen heeft het EMK geen ruimte voor, maar klein meubels zijn natuurlijk welkom. Als u gaat verhuizen of al denkt aan de grote schoonmaak denk dan alvast aan het Ermelo’s Mannenkoor en neem eens contact op met de mannen en zij zullen graag een afspraak met u maken om spullen langs te halen of te bekijken of ze er wat aan hebben. Schroom niet, bel, 0341-493644, 558343 of 562251