Ermelo, 14 april 2004

Op tweede Paasdag organiseerde het Ermelo’s Mannenkoor onder leiding van dirigent Wiebren Buma, haar jaarlijkse Paaszangdienst in de Immanuelkerk. De algehele leiding van de Paaszangdienst was in handen van Ds. A.W. Berkhof uit Ermelo die tevens de meditatie verzorgde. Bert Elbertsen liet op inspirerende en enthousiaste wijze het orgel en de piano klinken. Tijdens de dienst werd ייn collecte gehouden waarvan de 50% van de opbrengst ten goede komt aan de verdere afbouw van het kerkje in Ceres in de Oekraןne, wat ondersteund wordt door EMK-lid Bert van Panhuis (0341- 55 40 29), maar bovendien geadopteerd is door het koor. Samen met Koorlid Jaap Kwant vertrekt Van Panhuis vrijdag 16 april naar de Oekraןne om daar de opbrengst van 570 euro en vele spulletjes te overhandigen aan de gemeente van Ceres. Het EMK steunt S.N.S. Hulp Oost Europa. (Bank.rek.nr. 85 16 65 039 te Ermelo.)De andere 570 euro gaat naar de Stichting Profit for the World’s Children. Een stichting die zich inzet voor een structurele verbetering van de leefomstandigheden van kinderen wereldwijd. Het EMK steunt ook PWC (Telefoon: 0341- 49 58 48. Fortisbank 86 78 03 320)