dinsdag 12 november 2019

Paaszangdienst Ermelo’s Mannenkoor

Ermelo, 23 maart 2004

Op 12 april, tweede Paasdag organiseert het Ermelo’s Mannenkoor onder leiding van dirigent Wiebren Buma, haar jaarlijkse Paaszangdienst. Aan de zangdienst zal tevens de sopraan Elma van den Dool haar medewerking verlenen. De algehele leiding van de Paaszangdienst is in handen van Ds. A.W. Berkhof uit Ermelo die tevens de meditatie verzorgt. Bert Elbertsen zal de dienst begeleiden op orgel en piano. Tijdens de dienst wordt ייn collecte gehouden waarvan de 50% van de opbrengst ten goede zal komen aan de verdere afbouw van het kerkje in Ceres in de Oekraןne, wat ondersteund wordt door EMK-lid Bert van Panhuis (0341- 55 40 29), maar bovendien geadopteerd is door het koor. Er is nog veel geld nodig voor het interieur van de kerk, zoals stukadoor werkzaamheden, verwarming, verlichting, geluidsapparatuur, toiletten, etc. De kosten geraamd op zo’n €. 15.000,=. De broeders en zusters in Ceres zijn erg blij met alles wat het EMK op diverse gebieden voor de gemeente in Ceres doet, zoals het beschikbaar stellen van kleding, schoeisel en voedsel. Het EMK steunt S.N.S. Hulp Oost Europa. (Bank.rek.nr. 85 16 65 039 te Ermelo.)
De andere helft van de opbrengst gaat naar de Stichting Profit for the World’s Children. Een stichting die zich inzet voor een structurele verbetering van de leefomstandigheden van kinderen wereldwijd. Onder het motto “Trek ייn lijn voor kinderen” draagt ook het EMK bij aan de Stichting PWC bij het publiceren van informatie, het stimuleren van samenwerkingsverbanden tussen organisaties en het in gang zetten van veranderingen. Alleen de samenleving als geheel kan zorgdragen voor de veiligheid van kinderen en hun mogelijkheden voor groei waarborgen. Het EMK steunt ook PWC (Telefoon: 0341- 49 58 48. Fortisbank 86 78 03 320)e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Website: www.p-w-c.org.
De Paaszangdienst vindt plaats in de Immanuכlkerk, Stationsstraat 137 te Ermelo en vangt aan om 10.00 uur. De zaal is open vanaf 09.30 uur. Iedereen is van harte welkom! De toegang is gratis. Na afloop van de zangdienst is er gelegenheid voor ontmoeting met een kopje koffie of thee.