Paaszangdienst Ermelo’s MannenKoor

Ermelo, 14 maart 2005

Op 28 maart a.s., tweede Paasdag, organiseert het Ermelo’s MannenKoor onder leiding van dirigent Wiebren Buma, de traditionele Paaszangdienst. Aan de zangdienst zullen naast vaste begeleider Bert Elbertsen tevens de Veluwsche Sanghertjes onder leiding van Gijs Evers en Harold van Buren ( trompet ) hun medewerking verlenen. De algehele leiding van de paaszangdienst is in handen van ds. M.M. den Hollander. De zangdienst vindt plaats in de Immanuelkerk, Stationsstraat 137 te Ermelo en vangt aan om 10.00 uur. De kerkzaal is open vanaf 09.30 uur. Iedereen is van harte welkom! De toegang is gratis. Tijdens de dienst wordt er ייn collecte gehouden, waarvan 50% van de opbrengst ten goede zal komen aan een tehuis voor verstandelijk en lichamelijk gehandicapte kinderen in Chernovitz, Oekraine, een project dat geadopteerd is door het Ermelo’s MannenKoor. De andere helft van de opbrengst is bestemd voor de Stichting Paulus Mission uit Ermelo voor het schoolproject in Bacau, Roemenie. Na afloop van de zangdienst is er onder het genot van koffie of thee gelegenheid voor ontmoeting.