Oranje Concert

Ermelo, 10 april 2005

Aan de vooravond van koninginnedag op vrijdagavond 29 april a.s. organiseert het Ermelo’s MannenKoor onder leiding van Wiebren Buma een oranje concert. Dit concert wordt gehouden in Sociaal Cultureel Centrum “De Dialoog “ en begint om 20.15 uur. Speciale medewerking wordt verleend door pianist Ido Keekstra uit Zeewolde en het gerenommeerde “Achterhoeks Vocaal Kwartet “. Het repertoire van dit kwartet kan worden samengevat “van ( licht ) klassiek tot bardershop en van negro – spiritual tot volksmuziek “ met veel aandacht voor het Nederlandse Lied. De presentatie van deze avond wordt verzorgd door mevrouw Bernadien Hamhuis – Kampman. De zaal van de “De Dialoog “zal om 19.45 uur open zijn. Toegangskaarten zijn te verkrijgen bij “Grand Cafe Peacock’s “ Stationstraat 143 tijdens de openingsuren en aan de kassa van “De Dialoog “op donderdag van 11.00 – 20.00 uur en voor aanvang van het concert aan de zaal.