Koorreis Ermelo’s MannenKoor

Ermelo, 7 mei 2005
Ter afsluiting van het 30 – jarig jubileum maakt het Ermelo’s MannenKoor van 11 mei t/m 16 mei 2005 een reis door het prachtige Thuringerwald in het oosten van Duitsland.Thema voor deze reis luidt : in de voetsporen van Luther en Bach. Naast voormalig concentratiekamp Buchenwald zal het koor o.a een bezoek brengen aan de steden Wittenberg , Weimar, Erfurt en Leipzig. Tijdens de reis zullen er een drietal optredens plaatsvinden, die allemaal een verschillend karakter zullen hebben. Op vrijdag 13 mei a.s. wordt er een lunchconcert verzorgd in de Sloszkirche in Wittenberg. Op zaterdag 14 mei a.s. wordt een middagconcert in de Peterskirche in Leipzig gegeven, terwijl tenslotte op 1e Pinksterdag medewerking wordt verleend aan de morgendienst in de Reglerkirche in Erfurt. Het koor zal onder leiding staan van dirigent Wiebren Buma en vaste begeleider Bert Elbertsen zorgt voor de instrumentale ondersteuning. Maandagavond, 16 mei a.s., tweede pinksterdag, zullen de koorleden vergezeld van hun partners weer op de thuisbasis in Ermelo terug zijn.