Adventconcert Ermelo’s MannenKoor

Ermelo, 4 december 2005
Op zaterdag 17 december a.s. organiseert het Ermelo’s MannenKoor zijn traditionele kerstconcert in de Immanuכlkerk te Ermelo.Onder leiding van dirigent Wiebren Buma hebben de Ermelose mannen een gevarieerd en verrassend repertoire ingestudeerd. Naast de orgel en pianobegeleiding en improvisaties van Bert Elbertsen zal medewerking worden verleend door de trompettisten Harold van Buren en Leo Harmsen. Met de samenzang zullen de aanwezigen ook hun bijdrage aan het concert kunnen geven. De presentatie wordt dit jaar verzorgd door mevrouw Arda Konings. Het concert in de Immanuכlkerk, Stationsstraat 136 te Ermelo begint om 20.00 uur. De kerkzaal is open vanaf 19.30 uur. De toegangsprijs voor dit concert bedraagt € 5,00, voor donateurs € 4,00. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Jonker Herenmode, De Enk 1 en bij J.Folkers, Tabak en Wenskaarten, De Enk 37 en indien nog voorradig voor aanvang van het concert bij de kerkzaal.