EMK verleent medewerking aan NCRV koor- en samenzangavond

Ermelo, 22 oktober 2006
Op zaterdagavond 14 oktober j.l. verleende het Ermelo's MannenKoor medewerking aan een door de NCRV georganiseerde zangavond. Naast het EMK zetten ook de Veluwsche Sanghertjes onder leiding van Gijs Evers en Het Vocaal Dames Ensemble Vivace onder leiding van Anne Marie Evers hun beste beentje voor. De goede akoestiek in de Gereformeerde kerk van Putten nodigde uit tot een, zeker voor de mannen van EMK, heerlijke zangavond. Wiebren toonde niet alleen goed met het dirigeerstokje overweg te kunnen, ook met zijn trompetbegeleiding oogstte hij bewondering van ons en van de aanwezigen in de goed bezette kerkzaal. Wim Kroon begeleidde het EMK deze avond op de vleugel en op het orgel de samenzang. Opvallend waren ook de fraaie Israכlische kostuums waarin de Veluwsche Sanghertjes optraden. Met ook het hoge zangniveau van de vijf dames van het Vocaal Dames Ensemble mogen we terugkijken op een muzikale en stijlvolle avond.