Bijzonder concert Ermelo's MannenKoor

Ermelo, 10 september 2006
Op zaterdag 23 september a.s. vindt een reprise plaats van een bijzonder concert dat eerder op 6 juli 2005 bij kasteel ter Horst in Loenen ( Gld ) heeft plaatsgevonden. Samen met het professionele harmonieorkest OLTO uit diezelfde plaats verzorgde het Ermelo's MannenKoor toen een concert, waar het publiek en de regionale pers zich laaiend enthousiast over toonde. Dit gezamenlijke populaire zomeravondconcert van muzikanten en zangers wordt opnieuw georganiseerd en nu in Ermelo, t.w. in het Kerkelijk Centrum aan de Jeugdkant. Het concert begint om 19:30 u en de zaal is open om 19.00 u. Muzikale medewerking wordt verleend door pianist Ido Keekstra uit Zeewolde. De presentatie is in handen van mevr. Bernardien Hamhuis - Kampman. Toegangskaarten van € 5 per stuk (donateurs € 4) zijn te verkrijgen bij de bekende voorverkoopadressen in Ermelo, t.w. Jonker Herenmode, De Enk 1 en Folkers Wenskaarten, De Enk 37, alsmede voor aanvang van het concert aan de kerkzaal.