Inspirerende Paaszangdienst

Ermelo, 17 april 2006
Het Ermelo’s MannenKoor mag met voldoening terugkijken op een in meerdere opzichten goede Paaszangdienst. De kerkzaal was beneden geheel bezet, waardoor ook velen boven een plaatsje op de gaanderij moesten zoeken. Omdat het koor op zoek is naar een nieuw podium werd voor het eerst een nieuwe kooropstelling uitgeprobeerd, waardoor in tegenstelling tot de beproefde opstelling met een halve cirkel, nu met een rechte opstelling werd geכxperimenteerd. Evaluatie met de dirigent en koor moet uitwijzen aan welke opstelling het koor, met de aanschaf van een nieuw podium, de voorkeur geeft.De opstelling ten spijt, onder leiding van haar dirigent Wiebren Buma en met begeleiding van Bert Elbertsen heeft het koor op enthousiaste en muzikale wijze aan de dienst meegewerkt. Gelet op de reacties van de aanwezigen hebben ook zij van de zangdienst genoten.De door de predikant van de dienst ds. W.J.W. Scheltens uit Lunteren aanbevolen collecte werd door de aanwezigen van harte ondersteund. Met het prachtige bedrag van 1130 euro kunnen de gemeenteleden van het door het koor geadopteerde kerkje in Ceres in de Oekraןne heel erg blij gemaakt worden. Alle gulle gevers van harte bedankt.