Kerstconcert van Ermelo's MannenKoor

Ermelo, 7 december 2007
Zaterdag 22 december 2007 kunt u weer genieten van het Kerst Concert van het Ermelo's MannenKoor. Naast het luisteren is er tijdens het concert ook ruimte voor samenzang.In de afgelopen maanden is er door het koor volop gestudeerd op verschillende kerstliederen. Het koor zingt bekende kerstliederen zoals Stille Nacht, Ik kniel aan uwe kribbe neer en het Ere zij God, maar ook liederen die minder bekend zijn zoals Weinachtsglocken, Leise rieselt der Schnee en The first Nowell. Naast het Ermelo's MannenKoor zullen ook de panfluitiste Esti-Fiona Fischer en "DeKoor" hun muzikale medewerking verlenen. Esti-Fiona Fischer heeft panfluit gestudeerd aan het Hilversums Conservatorium bij de Roemeense panfluitist Nicolae Pirvu. Het Deventer "DeKoor" is een jong koor dat in 1994 is opgericht en a capella en met begeleiding zingen. De muzikale begeleiding op orgel en piano wordt verzorgd door Bert Elbertsen, vooral in deze omgeving geen onbekende. De dirigent van het EMK en "DeKoor" is Wiebren Buma, die de koren op een hoger niveau brengt. Het concert wordt gehouden op zaterdag 22 december 2007 in de Immanuכlkerk aan de Stationsstraat 137 in Ermelo. De aanvang van het concert is om 20.00 uur en de kerk is om 19.30 uur open. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij Jonker Herenmode, De Enk 1, en Folkers wenskaarten, De Enk 37, beiden in Ermelo en aan de zaal.