dinsdag 19 november 2019

Nieuwe leden bij Ermelo's MannenKoor hartelijk welkom

Ermelo, 15 augustus 2007
Op 27 augustus a.s.start het Ermelo's MannenKoor weer met de repetities voor het nieuwe seizoen. Elke maandagavond van kwart voor acht tot tien uur wordt er geoefend in de Leemkuul in Ermelo West. Het uitgebreide repertoire wat beoefend en gezongen wordt bij diverse optredens bestaat uit geestelijke en nationale liederen, negrospirituals maar ook delen van een musical. Veel koormuziek is in een buitenlandse taal geschreven en sommige delen worden vertaald in het Nederlands. Vaste begeleider van het koor is Bert Elbertsen die op orgel of piano het koor bijstaat. Voor de optredens wordt ook vaak gezocht naar muziekgroepen of zangers die met het koor een bijzondere combinatie vormen zoals Olto uit Loenen, de WB Jazzcrooners en koperkwintet CU@5. Mannen die graag zingen of het willen proberen en van gezelligheid houden en als het nodig is serieus zijn, zijn hartelijk welkom om de kooravonden te bezoeken. Voor meer informatie kunt u ook terecht op onze website www.ermelosmannenkoor.nl .