dinsdag 19 november 2019

Ermelo's MannenKoor zet de bloemetjes buiten…..en binnen

Ermelo, 6 mei 2007
Op zaterdag 12 mei zet het Ermelo's MannenKoor, voor de tiende keer, de bloemetjes buiten. Ook nu staat een grote groep mannen midden in het dorp, in de Enk, hun koopwaar aan de man en vrouw te brengen. Een mooie collectie tuin- en perkplanten zal ook nu weer verkocht worden. Dit jaar zijn er weer volop hanging baskets, prachtige vaste planten en het overbekende zomergoed zoals afrikaantjes, salvia's, begonia's en geraniums. De verkoop start 's morgens om 09.00 uur. Natuurlijk is deze zaterdag niet zomaar gekozen. Zondag 13 mei is het namelijk moederdag en ook voor moederdag zijn speciale boeketten en bloemstukjes ingekocht. Het materiaal komt rechtstreeks van de veiling en is dus van superieure kwaliteit en de prijzen ….. zijn dus ook veilingprijzen. Omdat het moederdag is zijn er speciale aanbiedingen. Natuurlijk zet u dus de bloemen van het Ermelo's MannenKoor niet alleen buiten maar ook binnen.