Mooie collecte opbrengst bij Paaszangdienst EMK

Ermelo, 10 april 2007
Op 2e Paasdag is de door het Ermelo's MannenKoor georganiseerde Paaszangdienst een groot succes. In een volle Immanuכlkerk werd door de aanwezigen genoten van samenzang, een korte overdenking van ds. Berkhof, een sprankelend optreden van het koperkwintet CU@5 en koorzang. Naast een aantal bekende werken had het koor onder de bezielende leiding van Wiebren Buma met aan het orgel/piano Bert Elbertsen een aantal nieuwe nummers ingestudeerd en deze werden ten gehore gebracht. Tijdens de collecte werd er door een vrijwilliger uit de Oekraןne wat verteld over het werk van de de stichting "Cry of a Child's Soul". Deze stichting die samenwerkt met de stichting "Met Uitgestrekte Hand" uit Ermelo, verzorgt de opvang van zwerfkinderen, gehandicapten en wezen in een aantal tehuizen in de Oekraןne. Deze vrijwilliger heeft tijdens de collecte een Russisch lied voor ons gezongen. De collecte heeft het mooie bedrag van € 1.430,00 opgeleverd en dit bedrag wordt in de Oekraןne weer gebruikt voor de hulp aan de kinderen. Voor meer informatie over de stichting kunt u terecht bij Bert van Panhuis 06-51232557.