dinsdag 12 november 2019

Ermelo's MannenKoor met WB Jasscrooners

Ermelo, 28 januari 2007

Op zaterdag 17 februari 2007 organiseert het Ermelo's MannenKoor in de "Heerlickheijd van Ermelo" een optreden in samenwerking met de WB JassCrooners. Naast diverse liederen van het genre dat u van het EMK gewend bent, zullen ook een aantal nummers worden uitgevoerd samen met een jazzformatie. Het mannenkoor vormt deze avond namelijk een unieke combinatie met de WB Jasscrooners uit Epe. Deze band is opgericht in 1977 en bestaat uit zes muzikanten een zangeres. De WB Jasscrooners brengt een rustige stijl van traditionele jazzmuziek. Klik voor grotere afbeeldingHet EMK staat onder de leiding van onze dirigent Wiebren Buma en de begeleiding is in de vertrouwde handen Bert Elbertsen. De avond wordt van commentaar voorzien door onze presentatrice Arda Konings uit Ermelo. Het belooft een bijzonder en uniek concert te worden. Dit gezamenlijke optreden in de “Heerlickheijd van Ermelo” begint om 20:30 uur; de zaal is vanaf 20:00 uur geopend. De toegang bedraagt € 7,50 p.p. met inbegrip van een gratis consumptie. Plaatsbewijzen zijn verkrijgbaar aan de zaal en op de voorverkoopadressen:
- Jonker Herenmode, De Enk 1, Ermelo, tel. (0341) 55 25 97 en
- Folkers Wenskaarten, De Enk 37, Ermelo, tel. (0341) 55 90 11.