dinsdag 12 november 2019

Kerst-inn met het Ermelo's MannenKoor

Ermelo, 28 november 2008
Dit jaar verzorgt het Ermelo's MannenKoor een Kerst-inn op 18 december a.s. in sportcentrum Calluna. Naast zang van het EMK onder leiding van Wiebren Buma, is er volop gelegenheid voor samenzang door alle aanwezigen. De muzikale ondersteuning op deze avond is van Bert Elbertsen op piano en van de Christelijke Harmonievereniging Crescendo uit Ermelo o.l.v. dirigent Ralph Peters. Bekijk de poster van dit concertHet koor heeft de afgelopen weken volop geoefend op oude en bekende liederen, maar ook op enkele nieuwe verzen. Ook Crescendo is al volop aan het oefenen om oude en bekende kerstliederen te laten horen tijdens deze Kerst-inn. Het EMK hoopt met deze Kerst-inn de traditie, die vanuit het verleden bestond in de VAD hal aan de Harderwijkerweg, voor Ermelo en zijn burgers nieuw leven in te blazen. Het muzikale feest in Calluna aan de Herderlaan 51 in Ermelo begint om 20:00 uur; de zaal is open vanaf 19:30 uur. Om iedereen in de gelegenheid te stellen aanwezig te zijn is de toegangsprijs slechts € 4,00 per persoon. Kaarten zijn te koop bij Jonker Herenmode en Folkers Wenskaarten, beiden in de Enk en aan de zaal.