Ermelo's MannenKoor oefent voor Jubileumconcert

Ermelo, 24 juni 2008
Het Ermelo's MannenKoor gaat met vakantie. Vanaf 18 augustus start het koor weer met de repetities voor het nieuwe seizoen. Het nieuwe seizoen wordt erg belangrijk, want in september worden CD opnames gemaakt en in oktober bestaat het koor 35 jaar. De voorbereidingen voor de opnames en het optreden in oktober zijn in volle gang. Eיn van de hoogtepunten bij het optreden zal de Messe brטve van Charles Gounod zijn. Door de Ermeloose mannen is de afgelopen maanden al flink geoefend op dit stuk. Mannen die graag zingen of het willen proberen en van gezelligheid houden en als het nodig is serieus zijn, zijn hartelijk welkom om de kooravonden te bezoeken. Elke maandagavond van kwart voor acht tot tien uur wordt er geoefend in de Leemkuul in Ermelo West. Voor meer informatie zie elders op deze site.