dinsdag 12 november 2019

Ermelo’s MannenKoor organiseert grote bloemenmarkt

Ermelo, 23 april 2008
Het is weer zover: op zaterdag 10 mei verzorgt het Ermelo's MannenKoor voor de elfde keer de bloemenmarkt. Een groot aantal mannen staat midden in De Enk met prachtige bloemen. Er is een uitgebreide collectie tuin- en perkplanten te koop. Dit jaar zijn er weer volop hanging baskets, prachtige vaste planten en het overbekende zomergoed zoals afrikaantjes, salvia’s, begonia’s en geraniums. De verkoop start ‘s morgens om 09.00 uur. Natuurlijk is deze zaterdag niet zomaar gekozen. Zondag 11 mei is het namelijk moederdag en 1e pinksterdag. Natuurlijk is hiermee rekening gehouden en zijn er voor moederdag en Pinksteren speciale boeketten en bloemstukjes ingekocht. Al het aanwezige materiaal komt rechtstreeks van de veiling en is dus van superieure kwaliteit en de prijzen ….. zijn dus ook veilingprijzen. Omdat het moederdag is zijn er veel speciale aanbiedingen. Het EMK dat dit jaar zijn 35 jarig bestaan viert wil mede met de opbrengst van deze bloemenmarkt de koorkostuums aanvullen en vernieuwen.