dinsdag 19 november 2019

Paaszangdienst met het Ermelo's MannenKoor

Ermelo, 27 februari 2008
mini Mannenkoor 2008 037Op Tweede Paasdag 24 maart a.s. is er weer de traditionele Paaszangdienst van het Ermelo’s MannenKoor. Het EMK, dat dit jaar zijn 35 jarig jubileum viert, is al volop aan het oefenen voor deze dienst. Dirigent Wiebren Buma heeft ook vandaag weer de leiding over het koor. Ook dit jaar wordt de Paaszangdienst in de Immanuכlkerk aan de Stationsstraat in Ermelo gehouden. De dienst begint om 10.00 uur. Voorganger is ds. A.W. Berkhof uit Ermelo. Naast de zang van het Ermelo’s Mannenkoor is er uiteraard ook samenzang onder begeleiding van Bert Elbertsen op orgel en piano en Wiebren Buma zal samen met Harold van Buren de trompet bespelen. Het belooft ook nu weer een mooie dienst te worden. De kerkzaal is vanaf 9.30 uur open. De toegang is vrij, maar er wordt een collecte gehouden voor het Willem Holtrop Hospice in Ermelo. Het Willem Holtrop Hospice bevindt zich op een mooie locatie in Ermelo. Het is een huis waar aan ongeneeslijk zieke mensen palliatieve en terminale zorg geboden wordt. Professionele hulpverleners en daartoe getrainde vrijwilligers zijn 24 uur per dag beschikbaar om deze zorg te bieden. In een rustige en huiselijke sfeer wordt persoonlijke aandacht en begeleiding geschonken aan de bewoner en diens naasten. Het hospice heeft als uitgangspunt dat niet bewust levensverkortend of levensverlengend wordt gehandeld. Deze collecte wordt hartelijk aanbevolen. Voor meer info www.willemholtrophospice.nl.