Grote bloemen- en plantenmarkt in De ENK

Ermelo, 28 april 2009
Het is weer zover: op zaterdag 9 mei verzorgt het Ermelo's MannenKoor voor de twaalfde keer de bloemenmarkt. Vanaf 's morgens 09:00 uur staan de mannen van het EMK in de Enk te Ermelo tegenover Jonker Herenmode hun waar aan te prijzen. De prachtige bloemen en de uitgebreide collectie tuin- en perkplanten zullen ook dit jaar van hoge kwaliteit zijn.Alle aanwezige waar komt rechtstreeks van de veiling en is dus van superieure kwaliteit. En de prijzen ….. zijn dus ook veilingprijzen. Omdat het 10 mei moederdag is zijn er uiteraard veel speciale aanbiedingen. Met de opbrengst van de plantenverkoop kan het koor de kleding en muziekstukken op peil brengen en houden. Wij rekenen op een grote opkomst.