Zang en samenzang met Noortje van Middelkoop en het EMK

Ermelo, 10 februari 2009
Op vrijdag 27 februari 2009 is er een zang en samenzangavond in de Immanuכlkerk aan de Stationsstraat in Ermelo. De aanvang van de avond is 20.00 uur en de zaal is open om 19.30 uur.De liederen die op deze avond gezongen worden zijn allemaal in het Nederlands. Het koor staat uiteraard weer onder de bezielende leiding van Wiebren Buma. Voor de begeleiding is ditmaal gekozen voor 2 personen. Bert Elbertsen op orgel en piano is uiteraard bij velen al een bekende verschijning. Naast Bert zal de zang begeleid worden door Noortje van Middelkoop1) op de panfluit. Het wordt een bijzondere avond die u niet mag missen en de toegang is gratis. Er wordt een collecte gehouden ter dekking van de onkosten die een optreden met zich meebrengt. 1) Noortje van Middelkoop begon met panfluitlessen op de Regionale Muziekschool in Amersfoort. Daarna studeerde zij aan het Conservatorium in Hilversum bij de Roemeense panfluitist Nicolae Pמrvu. In 1996 behaalde zij haar eindexamen Docerend Musicus cum laude. In 1998 studeerde zij af voor het diploma Uitvoerend Musicus. Ook volgde zij masterclasses bij Simion Stanciu en Georghe Zamfir.
Noortje geeft als panfluitiste concerten samen met organisten en pianisten zoals Martin Mans en Harm Hoeve. Ook maakte zij solo cd's met orgel, piano, combo en symfonie orkest. Daarnaast treedt zij regelmatig op met koren en werkt ze mee aan radio-, televisie-, DVD- en talloze CD-opnamen. Noortje maakte vele concertreizen o.a. door Engeland, Israכl, Roemeniכ, Canada, Amerika en Australiכ.