zaterdag 16 november 2019

Ermelo's MannenKoor zet jubilarissen in het zonnetje

Ermelo, 6 januari 2009
Maandagavond 5 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie van het Ermelo's MannenKoor zijn een aantal leden in het zonnetje gezet. Het koor dat in 2008 35 jaar bestond heeft 5 leden geכerd, omdat ze lange tijd lid zijn. Sjoerd Paulus, Ame Kooistra en Bert van Panhuis zijn 12,5 jaar lid. Bob Dolstra 30 jaar en Steven Visser van vlak na de oprichting van het koor dus al 35 jaar. De voorzitter heeft hen een aandenken gegeven aan dit heuglijke feit en een mooi bloemstuk. Dat zingen leuk is bewijzen deze mannen wel, want ze willen nog lang niet stoppen. Het Ermelo's MannenKoor kan nog nieuwe leden gebruiken en wie van zingen en gezelligheid houdt is welkom op de maandagavond vanaf 19.30 uur in de Leemkuul in Ermelo.