dinsdag 19 november 2019

Kerstconcert in Kerkelijk Centrum

Ermelo, 6 dec. 2010 -
Zaterdag 18 december geeft het Ermelo’s MannenKoor een kerstconcert in het Kerkelijk Centrum aan Jeugdkant 14.
Het koor brengt zowel bekende als nieuwe kerstliederen ten gehore en staat onder leiding van Wiebren Buma. Het orgel en de piano worden bespeeld door Erik-Jan van der Hel. Een kerstconcert dat extra wordt opgeluisterd door trompettiste Daniëlle Egberts en harpiste Saskia Kingma.
Het concert begint om 20.00 uur, vanaf 19.30 uur is de kerkzaal geopend. De toegang is 5 euro. Daniëlle Egberts en Saskia Kingma Daniëlle Egberts heeft gestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam bij Peter Masseurs, solo trompettist van het Koninklijk Concertgebouw Orkest. Na het behalen van haar solistendiploma werkte ze als freelance musicus bij gerenommeerde orkesten zoals o.a. het Koninklijk Concertgebouw Orkest, het Rotterdams Philharmonisch Orkest en het Radio Filharmonisch Orkest. Ook heeft zij geremplaçeerd bij diverse ensembles zoals o.a. het Nederlands Kamer Orkest, Het Radio Kamer Orkest en het Asko Ensemble. Harpiste Saskia Kingma studeerde aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam bij Edward Witsenburg. Meteen na haar eindexamen Uitvoerend Musicus werd zij aangesteld als harpiste bij het huidige Orkest van het Oosten in Enschede. Met dit orkest trad zij diverse malen als soliste op met o.a. de Dansen van Claude Debussy. Ook speelde zij in diverse orkesten zoals het Radio Philharmonisch Orkest,het Rotterdams Philharmonisch Orkest en het Koninklijk Concertgebouw Orkest. Ook in kamermuziekverband verleende zij haar medewerking aan cd-, radio- en televisieopnames. Saskia Kingma is als hoofdvakdocente Harp aan Codarts (het Rotterdams Conservatorium) verbonden. Daniëlle Egberts en Saskia Kingma vormen een veelzijdig duo.