Nieuwe website Ermelo's MannenKoor

Ermelo, 1 nov. 2010 -
Tijdens en na de zomervakantie van 2010 hebben twee leden van het Ermelo’s MannenKoor (EMK) zich erg druk gemaakt om te komen tot een nieuwe website. Na diverse onderlinge besprekingen hebben Huub Hess en Gert Schuurman hun voorstel hiertoe bij het bestuur neergelegd. Na akkoord zijn zij gestart om hun ontwerp gestalte te geven. Huub heeft zich bezig gehouden met de structuur, de bouw en met de eerste testen. Gert droeg zorg voor de inhoud van diverse nieuwe pagina's en voor het uitvoeren van de gebruikerstest. Al met al een forse klus van enkele maanden doorlooptijd. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een website waar, volgens beide heren, het EMK mee voor de dag kan komen. Waarom een nieuwe website? Hiervoor zijn diverse redenen, waaronder behoefte aan meer
functionaliteit en flexibiliteit, 'echte' afscherming van de Ledenpagina, meer en betere onderhoudsmogelijkheden en een moderner uiterlijk. De website heeft een totale metamorfose ondergaan en heeft een nagenoeg geheel andere indeling. Daarnaast zijn er nieuwe pagina's toegevoegd, zoals een verbeterde sponsorpagina en een pagina toegespitst op pers en media. Voor de laatste categorie is er de zgn. Mediakit met 'hapklare brokken' voor kranten en/of websites. Kortom, een verfrissende nieuwe website die gezien mag worden.