dinsdag 19 november 2019

Galaconcert Ermelo’s MannenKoor

Ermelo, 14 okt. 2010 -
Zaterdag 30 oktober organiseert het Ermelo’s MannenKoor een galaconcert in de Immanuelkerk, Stationsstraat 137 te Ermelo.Dit galaconcert krijgt een extra dimensie omdat er medewerking wordt verleend door de internationale concertzanger Pieter Vis (bas-bariton) en de jongenssopranen Werner van Manen en Marijn Eigenhuis van het Kampen Boys Choir. Het Ermelo’s MannenKoor zal dit concert veel nieuwe liederen ten gehore brengen waaronder “Aria en Priesterkoor” en “Chor der Priester”. De toegang is 10 euro en 8,50 euro voor donateurs. In de pauze wordt, op vertoon van het toegangsbewijs, een gratis consumptie verstrekt. De aanvang van het galaconcert is 20.00 uur en vanaf 19.30 uur is de kerkzaal geopend. Het Ermelo’s MannenKoor staat onder leiding van Wiebren Buma en de vaste begeleider Bert Elbertsen bespeelt het orgel en piano.