vrijdag 3 juli 2020
 

Bloemenmarkt ondanks regen groot succes

Ermelo, 21 mei 2010 -
Zaterdag 8 mei, de dag voor moederdag, heeft het Ermelo's MannenKoor weer zijn bloemen- en plantenmarkt georganiseerd.Hoewel de verkoop in de ochtend enigszins tegenviel vanwege het slechte weer, klaarde het in de middag op en werd er vervolgens goed verkocht. Aan het eind van de middag waren er nog amper bloemen over. De coördinator van deze bloemen- en plantenmarkt, Willem Ros, liet tijdens de wekelijkse oefenavond van het koor dan ook weten dat de nettowinst bijna een evenaring was van vorig jaar. Een groot succes dus. Tijdens een interview met het Ermelo's weekblad hebben Willem Ros en Gert Schuurman al hun uiterste best gedaan om de bloemen- en plantenmarkt aan te prijzen. "Kerels helpen kerels". Onder die noemer staan mannen van het Ermelo's Mannenkoor hun geslachtsgenoten met raad en daad bij op de bloemen- en planten markt, liet Willem weten. Gert gaf aan dat het EMK er dit jaar iets extra's van ging maken met enkele leuke acties. Een aantal dames van de vereniging Groei & Bloei, afdeling Ermelo/Putten, had namelijk diverse aansprekende bloemstukken gemaakt voor de verkoop. In het stuk was de laatste cd van het EMK, "Wees stil en luister", kunstig verwerkt. Daarnaast werd de cd ook los te koop aangeboden voor tien euro. Dit bedrag was inclusief een waardebon van 2, 50 euro die kon worden ingeruild voor korting op een bloemetje of plantje.Wie bovendien ter plekke besloot donateur te worden van het mannenkoor voor vijftien euro per jaar, kreeg eveneens 2,50 euro korting. Willem verzekerde nog dat de bloemen- en plantenmarkt altijd een hoogtepunt is voor de leden van het koor. "Het is altijd extra gezellig met die mannen achter de kraam. Bijna alle leden van ons koor willen ook graag meedoen. We hebben zelfs een wachtlijst." Het was al weer voor de twaalfde keer dat het EMK op het Pauwenplein stond met de verkoop van voorjaarsplanten en -bloemen om de clubkas te spekken. Al die jaren is Willem Ros de grote animator van dit geheel. Chapeau.


 

Abonneer U vrijblijvend op onze Nieuwsbrief

Inloggen ledenportaal

Uw privacy

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.

Klik hier voor de volledige tekst van het privacybeleid van het Ermelo’s MannenKoor.