dinsdag 12 november 2019

Koor- & samenzangavond groot succes

Ermelo, 27 februari 2010 -
De door het Ermelo's MannenKoor georganiseerde "Koor- & samenzangavond" in de Oude Kerk aan de Kerkbrink te Ermelo, is één groot succes geworden. Dankzij de nodige inspanningen door diverse leden is er vooraf veel PR aandacht geschonken aan deze zangavond. Posters, flyers, krantenartikelen en informatie op diverse websites hebben er mede voor gezorgd dat de kerk tot aan de nok toe was gevuld. Tot de laatste minuut voor de aanvang van het concert moesten er stoelen worden bijgeplaatst.Zeer gewaardeerd werd het Nederlandstalige repertoire van het Ermelo's MannenKoor, afgewisseld met het prachtige trompetspel van het bekende trompetduo Arjan & Edith Post. Ook de bezoekers mochten tijdens het programma met regelmaat zingen, hetgeen bijzonder in de smaak viel.Uit de vele reacties die het bestuur en diverse leden van het koor hebben ontvangen, mag worden gezegd dat de zangavond zeer geslaagd is te noemen. "Ontzettend genoten en voor herhaling vatbaar" was een veelgehoorde reactie.De leiding van het Ermelo's MannenKoor was in handen van Wiebren Buma en Bert Elbertsen verzorgde de muzikale begeleiding op orgel en piano.