dinsdag 22 oktober 2019

Koor samenzangavond

Ermelo, 10 febr. 2011

10 febr 2011Vanwege groot succes organiseert het Ermelo’s MannenKoor (EMK) op zaterdag 26 februari wederom een “Koor- & samenzangavond” in de Oude Kerk aan de Kerkbrink te Ermelo.De aanvang is 20:00 uur en de zaal zal open zijn vanaf 19:30 uur. De toegang is gratis. Er zal wel een collecte worden gehouden vanwege de gemaakte kosten.Deze avond zal het EMK veelal bekende Nederlandstalige liederen zingen uit zijn repertoire. Ook de aanwezige bezoekers kunnen hun stem laten horen tijdens de samenzang. De leiding van het Ermelo’s MannenKoor is in handen van Wiebren Buma en Bert Elbertsen verzorgt de muzikale begeleiding op orgel en/of piano.Ido Keekstra (piano) en Catharina Keekstra-Veldema (trompet) verlenen hun medewerking aan deze avond.Ido Keekstra werd geboren in 1967 te Dokkum. Hij studeerde Schoolmuziek aan het Noord Nederlands Conservatorium te Groningen. Momenteel is hij als muziekdocent verbonden aan het Chr. College Groevenbeek te Ermelo. Daarnaast is Ido Keekstra dirigent van het Kamerkoor Zeewolde en organist van de Protestantse Gemeente Zeewolde. Binnen laatstgenoemde kerkgemeenschap is hij voornamelijk actief als begeleider van muzikale projecten en als muzikaal leider van musicalproducties.Catharina Keekstra-Veldema is geboren in 1974 te Holwerd. Zij studeerde trompet bij Siemen Hoekstra en Maurice van Dijk en volgde directielessen bij Piebe Bakker. Momenteel is ze als trompettiste verbonden aan het Hineni Symfonie Orkest (voornamelijk bestaande uit professionele instrumentalisten). Daarnaast speelt ze bij de Algemene Muziekvereniging Zeewolde. Catharina Keekstra treedt regelmatig op als soliste bij verschillende koren.