donderdag 28 mei 2020
 

EMK schenkt opbrengst collecte aan CCB

Ermelo, 28 april 2011

29 april 2011 CBB 2Traditioneel verzorgt het EMK jaarlijks een paaszang op 2e paasdag. Ook dit jaar werd dit weer georganiseerd en wel op 25 april.De Immanuelkerk was, ondanks het enorm mooie voorjaarsweer, behoorlijk bezet. Het Zuiderkoor uit Putten verleende zijn medewerking en het EMK had er zin in. Kortom, alle ingrediënten waren aanwezig voor een geslaagde paaszang. Geslaagd? …..jazeker; na afloop lieten vele toehoorders blijken te hebben genoten. Tijdens de paaszang werd een collecte gehouden. De opbrengst gaat ieder jaar naar een goed doel en dit jaar was de keuze gevallen op de Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden (CBB) uit Ermelo.De CBB is een zelfstandige en gespecialiseerde bibliotheek die vanuiteen christelijke levensbeschouwing lectuur in aangepaste leesvormen beschikbaar stelt voor mensen met een leesbeperking en is voor haar voortbestaan deels afhankelijk van donaties.Na afloop van de paaszang bleek de collecte € 700,00 te hebben opgebracht. Besloten werd om dit woensdag 27 april te overhandigen aan het CBB door Chiel Sinte Maartensdijk en Gert Schuurman. Aangenaam verrast nam de directeur K.B.J. (Klaas) Knol de cheque in ontvangst. Na het formele gedeelte werden Chiel en Gert rondgeleid door het studiocomplex van de CBB. cc


 

Abonneer U vrijblijvend op onze Nieuwsbrief

Inloggen ledenportaal

Uw privacy

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.