dinsdag 19 november 2019

Nieuwe oefenmappen Ermelo’s MannenKoor

Ermelo, 19 april 2011
Vrijdag 15 april vond de 3e editie plaats van het Dorpsgolf Ermelo. Dankzij de ruimhartige sponsoring van het bedrijfsleven wordt er een netto-opbrengst geschonken aan diverse lokale goede doelen. Het Ermelo’s MannenKoor (EMK) was deze keer één van de gelukkigen en kreeg een bedrag van maar liefst € 750,00 voor de aanschaf van nieuwe oefenmappen. Tijdens de wekelijkse oefenavonden maakt het EMK gebruik van een oefenmap. De huidige oefenmappen zijn van verschillende grootte en kleur en niet voorzien van het logo. Een wens van het EMK is om meer uniformiteit in dergelijke zaken aan te brengen. Inmiddels is de website www.ermelosmannenkoor.nl al vernieuwd en daarbij is rekening gehouden met kleur en stijl waaraan de oefenmap ook zal moeten voldoen.Met deze sponsoring van de Stichting Dorpsgolf Ermelo doet het EMK dus een flinke stap in de gewenste richting.