dinsdag 12 november 2019

Succesvol en zonovergoten bloemenmarkt

24 april 2012 Boemen 2012Ermelo, 11 mei 2011
Een prachtige zon overgoten lentedag, een sfeervol Pauwenplein en een groot assortiment aan planten en bloemen. Kortom, het Ermelo’s MannenKoor was er klaar voor om van zijn jaarlijkse planten- en bloemenmarkt weer een succes te maken.Traditiegetrouw wordt deze markt altijd de zaterdag voor moederdag gehouden. Dit jaar waren er aanzienlijk meer bloemen in de aanbieding dan voorgaande jaren. Enorm veel mannen en kinderen, maar ook dames, brachten een bezoek aan de kraam. En, gelukkig voor het mannenkoor, was het niet alleen kijken maar ook kopen.
Aan het einde van de dag kon tevreden worden vastgesteld dat de planten- en bloemenmarkt weer een groot succes was geworden. De clubkas is weer gespekt.