dinsdag 19 november 2019

Najaarsconcert Ermelo’s MannenKoor

9 okt 2012 longiniusERMELO, zaterdag 17 november organiseert het Ermelo’s MannenKoor een najaarsconcert in de Immanuelkerk, Stationsstraat 137 te Ermelo. Het repertoire voor deze avond is met zorg gekozen en is door het koor, onder leiding van dirigent Wiebren Buma, vol overgave ingestudeerd. Samen met het Longinuskwintet hoopt het EMK een mooi concert te kunnen presenteren. Het Longinuskwintet is een blaaskwintet in de klassieke bezetting bestaande uit fluit, hobo, klarinet, hoorn, fagot. De toegang is 7,50 euro en 6,00 euro voor donateurs. In de pauze wordt, op vertoon van het toegangsbewijs, een gratis consumptie verstrekt.De aanvang van het galaconcert is 20.00 uur en vanaf 19.30 uur is de kerkzaal geopend. De muzikale begeleider Bert Elbertsen bespeelt het orgel en piano. De presentatie is in handen van Gera Sinte Maartensdijk.