Jubileumconcert Ermelo’s Mannenkoor

Bij een 40 jarig jubileum behoort ook een jubileumconcert.
Na een maandenlange voorbereiding is het dan eindelijk zover op zaterdag 7 december 2013. Precies op die datum werd het Ermelo’s Mannenkoor opgericht door enkele enthousiaste mannen. Een van die mannen, Steven Visser, is nog steeds een trouw lid en zal dan ook tijdens dit concert worden gehuldigd. De algehele leiding van het jubileumconcert is in handen van de dirigent van het EMK Wiebren Buma. Muzikale medewerking is er van een ensemble van het Harderwijks Strijkorkest o.l.v. Roelof Klaassen, Arjan en Edith Post trompet en Erik-Jan van der Hel op het orgel. Zoals altijd wordt het EMK op de piano begeleid door haar vaste begeleider Bert Elbertsen. Het programma bestaat uit een selectie van de liederen die het EMK in de afgelopen jaren succesvol heeft uitgevoerd, met als hoogtepunt het Hallelujakoor van Händel. Het jubileumconcert begint om 20.00 uur in de Immanuelkerk te Ermelo.
De zaal is open vanaf 19.30 uur.
De toegang is gratis.
U bent van harte welkom