40 jarig jubileum van het Ermelo’s Mannenkoor

DSC03162 1Ter gelegenheid van het 40 jarig jubileum van het Ermelo’s Mannenkoor maken de koorleden met hun partners van 13 t/m 16 september a.s. een koorreis naar de Moezel. Vrijdagmiddag zingen we in de Dom van Keulen tijdens het “mittagsgebet”. Dan door naar ons hotel in Brodenbach. Zaterdag met de bus naar Boppard en verder met de boot, over de moezel, naar Koblenz. ‘s Middags zingen we in de kloosterkerk van Maria-Lach. Zondagavond een concert in de St. Castor kerk in Karden. Tussendoor natuurlijk allerlei mooie uitstapjes en maandag via een prachtige route door Duitsland weer terug naar Ermelo waar we eindigen met een uitgebreid dinnerbuffet.