dinsdag 12 november 2019

Afscheid van 2 gastdames

afscheidDonderdag 20 november jl. hebben, onder het genot van koffie en gebak bij Proeverij “De Ontmoeting”, Anneke Fokkema en Willemien Kraaijenbrink afscheid genomen als gastdames van het EMK. In het bijzijn van de overige gastdames Geke, Gerda en Ina, de voorzitter Arnold Wijnsma en gastheer Bert van Panhuis werd teruggeblikt en oude herinneringen opgehaald. Anneke is bijna 25 jaar gastdame geweest en Willemien ongeveer 14 jaar. Als dank voor hun jarenlange inzet hebben zij een attentie ontvangen van zowel hun collega gastdames als van het bestuur. Het Ermelo’s MannenKoor zal hen beiden missen.