donderdag 28 mei 2020
 

Een dagje op reis

9Zaterdag 5 juli gaat het Ermelo’s MannenKoor, ter afsluiting van het seizoen 2013-2014, een dagje op reis. Een dubbeldekker zal de mannen en hun partners naar Deventer brengen, de huidige woonplaats van de dirigent Wiebren Buma. Uiteraard wordt er in Deventer gestart met koffie en koek, waarna er maar liefst in drie kerken door de aanwezige koorleden zal worden gezongen. Vervolgens kan een ieder, op eigen gelegenheid, Deventer gaan verkennen. Rond 14.30 wordt de reis, via een mooie route, vervolgd naar de Royal Music boerderij in Lemelerveld.

 Royal Music boerderij
De eigenaar Ad Huetink wilde het liefst organist worden maar dat mocht hij niet van zijn vader. Daarom werd hij maar boer. Maar de liefde voor de orgelmuziek bleef.
In een voormalige kalverstal, bij het inmiddels in bloembollen gespecialiseerd boerenbedrijf, beschikt hij nu over een eigen concertzaal met orgel. De Willem Hendrik Zwart Hal, vernoemd naar zijn leermeester en vriend Willem Hendrik Zwart. Behalve dat hij er zelf ongeveer 3 uur per dag op speelt, geven professionele musici regelmatig een concert in de serie Royal Music All In.‘Orgelmuziek tussen de bloembollen' dat hadden we nog niet in dit land. Na de rondleiding zal het mannenkoor, indien mogelijk, daar ook nog even zingen.

Dineren in Flevonice
Aansluitend zal de reis worden voortgezet naar Flevonice in Biddinghuizen. Hoewel men zich in Flevonice uitstekend kan vermaken met een diversiteit aan activiteiten, waaronder schaatsen in de winter (ook als het niet vriest), zullen de mannen en hun partners daar gaan genieten van een diner in het sfeervolle restaurant. Tijdens of na het diner zal de trekking van de grote loterij plaatsvinden, speciaal voor de leden en hun partners. Ook de thuisblijvers doen mee aan deze loterij. Zij hebben vooraf al loten kunnen kopen. Na het diner rest nog de terugreis naar Ermelo waar de bus rond 21.00 uur wordt terug verwacht.

8

 

 

 

 

 

 


 

Abonneer U vrijblijvend op onze Nieuwsbrief

Inloggen ledenportaal

Uw privacy

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.