dinsdag 19 november 2019

Bloemen- en plantenmarkt 2014 geslaagd, ondanks de regen

20Regen, heel veel regen viel er op zaterdag 10 mei in Ermelo en zeker op het Pauwenplein waar leden van het EMK hun best deden om, traditiegetrouw, op de dag voor Moederdag zoveel mogelijk planten en bloemen aan de man/vrouw te brengen. Met humor en kwinkslagen werd getracht om de mensen juist bij hen te laten kopen. Dat moest ook wel, want specifiek op deze dag wordt er bij de bloemenwinkels, tuincentra en andere verkooppunten in Ermelo veel bloeiend goed aangeboden. Als extra service bezorgde het mannenkoor daarom de gekochte waar gratis naar het huisadres van de koper, indien deze niet in staat bleek om dit zelf te vervoeren. Zo is er o.a. bezorgd bij De Croonenburgh en De Dillenburg. Om er voor te zorgen dat de verkopers het op deze regendag niet al te koud kregen werd er, na de koffie met heerlijke cupcakes en koeken, ook genoten van diverse kruidenbitters. Tegen het sluiten van de markt werden de bloemen en planten nog tegen gereduceerde prijzen aangeboden. Mede dankzij de “verbouwingsopruiming” bleek dat er aan het eind van de dag, tussen alle buien door, toch nog goed was verkocht. Nadat alles was opgeruimd en het Pauwenplein weer netjes aangeveegd, ging een ieder naar huis. Voor de kas en saamhorigheid was dit weer een zeer geslaagde bloemen- en plantenmarkt. Volgende jaar weer.