Traditionele bloemen- en plantenmarktmarkt

3Ook dit jaar organiseert het Ermelo’s MannenKoor weer een grandioze bloemen- en plantenmarkt in het centrum van Ermelo op zaterdag 10 mei 2014. Het is al jaren een traditie dat de mannen van het EMK de zaterdag voor Moederdag deze spectaculaire markt organiseren, midden in het centrum van Ermelo in de Enk. Weliswaar wordt de concurrentie ieder jaar groter en in tijd van crisis ook heftiger, maar de mannen laten zich niet uit het veld slaan. De inkoop, rechtstreeks van de veiling, is in volle gang en betekent een garantie voor de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Een andere plezierige bijkomstigheid is dat de kerels zelfs bereid zijn de bestellingen aan huis te bezorgen, mits men uiteraard in de gemeente Ermelo woont. Kortom, de mannen van het Ermelo’s MannenKoor maken ook dit jaar weer van de Moederdag een waar feest. Plaats: Ermelo, de Enk ter hoogte van “Jonker herenmode”, vanaf 8.30 uur tot laat in de middag. De mannen gaan door tot alles op is, na 16.00 uur zelfs tegen zeer gereduceerde prijzen.