donderdag 4 juni 2020
 

Traditionele bloemen- en plantenmarktmarkt

3Ook dit jaar organiseert het Ermelo’s MannenKoor weer een grandioze bloemen- en plantenmarkt in het centrum van Ermelo op zaterdag 10 mei 2014. Het is al jaren een traditie dat de mannen van het EMK de zaterdag voor Moederdag deze spectaculaire markt organiseren, midden in het centrum van Ermelo in de Enk. Weliswaar wordt de concurrentie ieder jaar groter en in tijd van crisis ook heftiger, maar de mannen laten zich niet uit het veld slaan. De inkoop, rechtstreeks van de veiling, is in volle gang en betekent een garantie voor de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Een andere plezierige bijkomstigheid is dat de kerels zelfs bereid zijn de bestellingen aan huis te bezorgen, mits men uiteraard in de gemeente Ermelo woont. Kortom, de mannen van het Ermelo’s MannenKoor maken ook dit jaar weer van de Moederdag een waar feest. Plaats: Ermelo, de Enk ter hoogte van “Jonker herenmode”, vanaf 8.30 uur tot laat in de middag. De mannen gaan door tot alles op is, na 16.00 uur zelfs tegen zeer gereduceerde prijzen.


 

Abonneer U vrijblijvend op onze Nieuwsbrief

Inloggen ledenportaal

Uw privacy

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.