dinsdag 12 november 2019

Kerstnachtdienst in de Maranathakerk

31In een afgeladen Maranathakerk werd op donderdag 24 december jl. de kerstnachtdienst gevierd. Het Ermelo’s MannenKoor verleende hieraan hun medewerking. Het werd een prachtige dienst waarbij samenzang en het EMK elkaar afwisselden. Met de sopraan sopraan Daphne Visser – van Wassenberg werd het lied “King all Glorious” uitgevoerd. Na afloop van dit lied werd dit door de gemeente met een welgemeend applaus gewaardeerd. Als laatste lied werd door alle aanwezigen “Ere zij God” gezongen. Het EMK zong hierbij de tegenstem. Een prachtige afsluiting van een mooie, warme kerstnachtdienst. De voorganger was Ds. Jan Visser. Het EMK stond onder leiding van Wiebren Buma en werd muzikaal begeleid door Wim Kroon op piano. Erik-Jan van der Hel begeleidde de gemeente op het orgel.