Optreden EMK in de “Werelt” te Lunteren

23Woensdag 26 augustus jl. verzamelden de mannen van het EMK zich al vroeg in de avond in de foyer van het congrescentrum/vakantiehotel de “Werelt” in Lunteren. De mannen hadden er duidelijk zin in om zo vlak na de vakantie hun stemmen weer te laten horen. Deze avond was een optreden gepland voor de gasten van hetvakantiebureau.nl die in de “Werelt” hun vakantie vierden. De gasten hebben genoten van een gevarieerd programma mede dankzij de medewerking van de zangeressen/zangcoaches Arda Konings en Peggy Vlijm. Uiteraard heeft het EMK ook samen met deze zangeressen een lied gezongen. Met een warm applaus na afloop lieten de gasten blijken dat het optreden zeer gewaardeerd werd. Onder het genot van een drankje werd er door veel leden van het EMK nog even gezellig nagepraat met de gasten en de vrijwilligers.