zaterdag 16 november 2019

Seizoenstart 2015-2016 Ermelo’s MannenKoor

21Ter voorbereiding van de koor- en samenzangavond in Lunteren, begint het zangseizoen 2015 – 2016 van het Ermelo’s MannenKoor dit jaar op maandag 24 augustus. Hoewel de concertagenda nog niet is bijgewerkt, staan er al enkele optredens gepland t.w.: zondag 20 september medewerking aan de eredienst in Sonnevanck, zaterdag 14 november najaarsconcert in de Immanuelkerk en donderdag 24 december medewerking kerstnachtdienst in de Maranathakerk.Nieuwe leden zijn van harte welkom. De repetitieavonden zijn, uitgezonderd het zomerseizoen, op maandag in de Immanuelkerk te Ermelo. We beginnen altijd om 19.45 uur. Om 21.00 uur is er een pauze en om 22.00 uur is de repetitie afgelopen. Wil je eerst iets meer weten over het EMK, schroom dan niet om contact op te nemen met de voorzitter Arnold Wijnsma (Tel. 06-55863474, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of met de secretaris Piet van der Kraan (Tel. 06-42617870, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).