Afsluiting zangseizoen 2014 – 2015

seizoenHet Ermelo’s MannenKoor is sinds maandag 6 juli met zomerreces. Het zangseizoen 2014 – 2015 werd die dag daarom afgesloten met een gezellig samenzijn op camping “de Kriemelberg” in Ermelo. Veel leden waren aanwezig, al dan niet vergezeld door hun echtgenotes/partners, en zij begonnen vanaf 18.30 uur met een rondje “klootschieten” in de bossen achter de camping. Voor wie hier geen zin in had of wat moeilijk ter been was, reed er een “treintje” rond, zodat het klootschieten toch van nabij gevolgd kon worden. Na ongeveer een uur kwamen de eerste groepen terug. Uit de verhalen bleek dat er soms op het scherpst van de snede was gestreden, waarbij één EMK-lid zelfs tegen zijn been werd geraakt door een bal van de tegenpartij. “De Kriemelberg” had een mooie plek met buitenbar geregeld zodat een ieder nog kon napraten onder het genot van een drankje. Ook voor hapjes werd gezorgd. Na de bekendmaking van de uitslag en een woordje van de voorzitter, bleef het nog geruime tijd gezellig. Een leuke afsluiting van een prachtig zangseizoen.Vanaf maandag 24 augustus beginnen de oefenavonden weer. Nieuwe leden zijn van harte welkom.