dinsdag 12 november 2019

Mooi resultaat Clubkas Campagne Rabobank Randmeren voor EMK

raboMooi resultaat Clubkas Campagne Rabobank Randmeren voor EMK
Geplaatst 20 jun. 2015 10:58 door Webmaster EMK [ 22 jun. 2015 14:51 bijgewerkt ]De leden van het Ermelo’s Mannenkoor, die ook lid zijn van de Rabobank Randmeren, hebben gehoor gegeven aan de oproep van het bestuur om hun stem voor het EMK uit te brengen bij de Clubkas Campagne Rabobank Randmeren. Tevens hebben veel leden hunfamilie, vrienden, buren en kennissen weten te overtuigen om dit te doen, gezien de cheque van maar liefst € 891,00 die het EMK ten deel viel tijdens de slotbijeenkomst van de Clubkas Campagne op woensdag 17 juni jl. Een prachtig resultaat en een zeer gewaardeerde aanvulling van onze kas.
Een ieder die op ons heeft gestemd, ……….. enorm bedankt.